Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennissessie AI magician Hendrik van Zwol

25 september @ 17:15 - 19:30

Op woensdag 25 september komt Hendrik van Zwol naar Zeeland. In het Joint Research Centrum Zeeland (JRCZ) in Middelburg gaat hij voor Communicatienet Zeeland in op artificial intelligence en het maken van beeld. Hendrik heeft in de commerciële context veel ervaring met het generen van afbeeldingen en andere uitingen met behulp van Ai-tools zoals bijvoorbeeld Midjourney.

Zelf al eens wat geprobeerd met Adobe firefly, DALL-E of een ander programma. Nee? Laat je niet afschrikken door al die tools. De sessie is voor iedereen en je kunt al klein (en gratis) beginnen met beelden maken. Al wel wat ervaring? Hendrik gaat je zeker dingen bijleren en nieuwe inzichten bieden. De ontwikkelingen gaan rap. Leer meer over de toepassingen van AI, maak een live demonstratie mee. En uiteraard is er gelegenheid om met Hendrik in gesprek te gaan. Hier moet je bij zijn.

Slaat AI creativiteit dood? Bied AI alleen dat je sneller kunt werken? Of levert het ook echt nieuwe mogelijkheden op? En hoe geef je de software nu een duidelijke opdracht (prompting)? Wat zou jouw vraag aan Hendrik zijn?

Meld je hier aan voor de kennissessie van woensdag 25 september, JRCZ, Middelburg.

– Inloop vanaf 17:15 uur
– Introducés/niet-leden € 30,-
– Studenten €15,-

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
17:15 - 19:30

Locatie

JRCZ Middelburg
Het Groene Woud 1a
Middelburg, Zeeland 4431 NB Nederland
+ Google Maps