Beachbarbecue Kon-Tiki Beach 22 juni

Beachbarbecue Kon-Tiki Beach 22 juni

Communicatienet luidt de zomer in met een Beachbarbecue op woensdag 22 juni bij strandpaviljoen Kon-Tiki. Tegen 17:00 uur steek je in je flip-flops de duinen over en zon, zee en strand doen de rest.

Het is Westduin maar je waant je op een bounty eiland. Niet alleen met de locatie zit het wel goed. Ook het menu – een heerlijke barbecue – is top! Dus het enige wat er nog nodig is, is goed gezelschap. Je raad het al; jij bent van harte uitgenodigd erbij te zijn! Zet 22 juni vast in je agenda en kom naar de Communicatienet Beachbarbecue! We hebben een bepertk aantal plekken, vol = vol!

Houd rekening met parkeren. Onderaan de duinen, Zwanenburg, Vlissingen, is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Aan de Galgeweg is een groter parkeerterrein.

Klik hier om je in te schrijven!

NB. Alleen voor leden.
 

Lid worden?

ComNetZ is hét platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van Zeeuwse communicatiespecialisten. Een ideaal platform voor de uitwisseling van communicatiekennis. Kies voor een bedrijfs-, persoonlijk-, of studentenlidmaatschap en profiteer van alle voordelen die ons netwerk te bieden heeft. Neem voor meer informatie contact op via e-mail. Of volg ons via Facebook, Twitter en Linkedin.

Meer weten? Klik dan hier...