Communicatie café: Hoe gaan marketing en wijn samen?

Wie alles wil weten hoe marketing en wijn samengaan, is van harte welkom tijdens deze bijeenkomt van ComNetZ. Wij zijn te gast bij Bas Mulder van Wijnbar Vini waar we gaan genieten van een heerlijke proeverij en nog veel meer.

Op woensdag 2 oktober organiseren wij onze eerste Communicatie café nieuwe stijl...in wijnbar Vini, op de Grote Markt 2 in Goes. Vini is een nieuw concept in Zeeland. Bedrijfsleider Bas Mulder zal hier die middag meer over vertellen. Ook zal hij een en ander vertellen over de wijze waarop ze het project in de markt zetten en wat voor plannen er zijn. Hoofddoel van de bijeenkomst is netwerken onder het genot van een glaasje en een hapje. Ook zal er een kleine proeverij worden gehouden.

Het programma

  • 17.15 uur-19.00 uur 

Locatie

Wijnbar Vini Grote Markt 2, te Goes

Deelname en kosten
De bijeenkomst is gratis te bezoeken voor alle leden van ComNetZ. Niet-leden betalen €35,-. Bestel je ticket hieronder in een paar klikken.

var exampleCallback = function() { console.log('Order complete!'); };

window.EBWidgets.createWidget({ // Required widgetType: 'checkout', eventId: '72659547663', iframeContainerId: 'eventbrite-widget-container-72659547663',

// Optional iframeContainerHeight: 425, // Widget height in pixels. Defaults to a minimum of 425px if not provided onOrderComplete: exampleCallback // Method called when an order has successfully completed });

Vergeet niet om bij je inschrijving eventuele dieetwensen door te geven, dit kan eventueel ook per mail naar secretariaat@comnetz.nl of in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur vooraf en enkel via mail. Meld je niet tijdig af, dan zijn we genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen voor het reserveren van de catering.