Samen op avontuur - out of the box aanpak met arbeidsmarktcommunicatie

Iedereen weet dat er een tekort is aan personeel in de zorg. Zorginstelling SVRZ wilde daar iets aan doen door te kiezen voor een out-of-box aanpak. Een arbeidsmarktcampagne die lef en durf toont, waar personeel en cliënten centraal staan. Bijzonder is het wel. Tijdens deze sessie vertelt Ans Vleugel, Teamleider JobCare, hoe ze tot deze campagne zijn gekomen, hoe ze personeel en cliënten zo ver hebben gekregen en uiteraard wat nu eigenlijk de resultaten zijn. Het wordt een leerzame avond!

"Samen op avontuur", een arbeidsmarktcampagne

Op woensdag 13 november staat "Samen op avontuur", de out-of-the-box arbeidsmarktcommunicatiecampagne van zorginstelling SVRZ op het programma. Samen op avontuur! Het is SVRZ gelukt een buitengewoon bijzonder beeld neer te zetten met eigen cliënten en medewerkers. Een beeld dat opvalt, maar tegelijkertijd ook de kern van het werk raakt! In deze unieke sfeer die deze campagne uitstraalt voel je wie SVRZ als werkgever is.

Waarom ‘avontuur’ als thema? Een verzorgende van SVRZ vertelde dat ze elke dag bij SVRZ als een nieuw avontuur beleeft, geen dag is hetzelfde. En deze dagelijkse avonturen ga je natuurlijk niet in je eentje aan. Je doet het samen, met je cliënten en je collega’s!

Kom luisteren hoe SVRZ tot deze campagne is gekomen en wat uiteindelijk deze communicatiecampagne heeft opgeleverd.

Het programma

  • 16.30 - 17.15 uur: inloop met soep en broodjesbuffet 
  • 17.15 - 19.00 uur: Arbeidsmarktcommunicatie campagne "Samen op Avontuur" door Ans Vleugel, teamleider JobCare
  • 18.30 - 19.30 uur: napraten onder het genot van een borrel

Locatie

Loskade 45
4331 HX Middelburg

Deelname en kosten
De bijeenkomst is gratis te bezoeken voor alle leden van ComNetZ. Niet-leden betalen €35,-. Bestel je tickets hieronder in een paar klikken.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-samen-op-avontuur-out-of-the-box-aanpak-met-arbeidsmarktcommunicatie-72660855575

Aanmelden kan via Eventbrite! Vergeet niet om bij je inschrijving eventuele dieetwensen door te geven, dit kan eventueel ook per mail naar secretariaat@comnetz.nl of in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur vooraf en enkel via mail. Meld je niet tijdig af, dan zijn we genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen voor het reserveren van de catering.