Workshop Adverteren op Instagram!

Dinsdag 19 juli staat de workshop Adverteren op Instagram op het programma. We hebben gekozen voor Hof Olmenstein als locatie. Na de pauze houden we de ALV waarin we het afgelopen jaar bespreken en zullen we het verdere programma voor 2016 presenteren. De avond sluiten we gezamenlijk af met een heerlijk barbecue.

De agenda en stukken worden ter plaatse uitgedeeld. Na het officiële gedeelte zal bestuurslid Jesper Stoel een presentatie verzorgen over het adverteren op Instagram. Hij schreef er al een blog met de titel: Adverteren op Instagram over met zijn bevindingen en zal deze op de ALV met jullie delen.

Adverteren op Instagram: zo haal je het optimale rendement uit je campagnes!
Jesper Stoel is al ruim 5 jaar bestuurslid van ComNetZ en werkt als online marketeer bij DailyDialogues in Rotterdam, een digital agency met een social DNA! Hij heeft een grote passie voor de strategische inzet van social media. De uitdaging zit hem in het creëren van intern draagvlak en het optimaal benutten van de synergie tussen social media en de verschillende online marketingdisciplines. Tijdens zijn presentatie neemt hij je mee in de wereld van Instagram en hoe je kunt testen of dit platform geschikt is voor jouw organisatie.

De presentatie is zeer praktisch van aard. Na afloop kun je meteen zelf aan de slag en heb je voldoende inspiratie om te gaan testen met het adverteren op Instagram.

Programma:
16.00 uur Inloop
16.30 uur - 17.30 uur Workshop adverteren met Instagram door Jesper Stoel
18.00 uur - 18.30 uur Algemene ledenvergadering
18.30 uur - 21.00 uur BBQ

Locatie
Hof Olmenstein 
Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge

Deelname en kosten
De bijeenkomst is deze keer alleen voor leden en is uiteraard gratis bij te wonen. Aanmelden kan via het onderstaande formulier!

Dieetwensen
Mocht je speciale dieet wensen hebben (vegetarisch, zoutloos, koolhydraat arm, vetarm, glutenvrij, Montignac) is het voor ons prettig om bij de reservering al te weten zodat we hier rekening mee kunnen houden in de bestelling.

Aanmelden

Aanmelden voor Workshop Adverteren op Instagram!.


Neemt u een introducé mee? Vul hieronder dan zijn of haar gegevens in: